ARTIKELEN

Altijd op de hoogte

De Nieuwe Beveiliger brengt interessant en actueel nieuws en need-to-read artikelen voor medewerkers en werkzoekenden in de veiligheidsbranche.

Vind op De Nieuwe Beveiliger alles wat je moet weten over je rechten en plichten als beveiliger.
Zit je toevallig zonder werk? Dan helpen we je graag met sollicitatietips voor je cv, sollicitatiebrief en sollicitatiegesprek speciaal geschreven voor beveiligers op zoek naar een baan in de beveiliging.

Hoe-te-onderhandelen-over-salaris-De-Nieuwe-Beveiliger-legt-het-uit

Ook voor beveiligers is voldoening uit je werk halen belangrijk. Echter speelt het salaris natuurlijk een even grote rol en mogelijk zelfs een grotere. Onderhandelen over salaris doe je dan met de juiste timing en aanpak. We leggen hieronder uit hoe je de onderhandeling het beste aanpakt.

Op 1 januari 2020 ging de Wet arbeidsmarkt in balans (Wab) in werking. Deze wet maakt het mogelijk dat beveiligingsbedrijven sneller beveiligers in vaste dienst kunnen nemen en hoeven ze daarmee minder flexkrachten in te huren. Voor de beveiligingsmedewerker heeft het nogal wat gevolgen.

Tagged under:
Strafbeschikking en gevolgen voor de beveiligingspas

Een beveiliger moet altijd – ook buiten werktijd – goed op zijn tellen letten en staat bij wijze van spreken altijd “onder curatele”. Bij de minste of geringste overtreding bestaat er al een kans dat de beveiligingspas wordt ingetrokken.

Niet alleen vakkennis is belangrijk voor beveiligers, maar ook vaardigheden die gebaseerd zijn op algemene kennis, houding en gedrag. Niet alle werkgevers vragen om dezelfde vaardigheden, dit verschilt per specialisme. De volgende 5 vaardigheden worden tegenwoordig steeds meer gevraagd door werkgevers in de beveiligingsbranche.

Tagged under:

Het komt vaker voor dan je denkt. Je bent op zoek naar een nieuwe baan als beveiliger en je nieuwe werkgever vraagt je referenties van je vorige werkgevers. Maar wat doe je als met knallende ruzie bij je oude baas bent vertrokken? Mag je de referentie weigeren? En mag je ex-werkgever eigenlijk wel een negatieve

Het uurtarief van een zzp’er vergeleken met een werknemer: van timmerman tot pedicure en koerier tot beveiliger.  De gegevens komen uit de Loonwijzer Salaris Enquête en de Eigenbaaswijzer Zelfstandigen Enquête.

7 fouten die solliciterende beveiligers vaak maken

Er zijn volgens recruiters in praktijk 7 bekende fouten die beveiligers vaak maken tijdens hun sollicitatie naar een bepaalde beveiligersfunctie. Lees dit artikel en vermijd deze beginnersfouten op je sollicitatiegesprek.

Salaris voor beveiligers belangrijkste reden baanwisseling

Meer of een goed salaris is voor meer dan de helft van de werkzame beveiligers de belangrijkste reden om serieus te overwegen te kiezen voor een andere werkgever. Ook een vast contract, of het reële vooruitzicht daarop, een goede werksfeer zijn belangrijke aspecten in deze overweging.

NIEUWSBRIEF

Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks de laatste tips, adviezen en interessante artikelen speciaal voor beveiligers.

TOP Do NOT follow this link or you will be banned from the site!